Behandelingen

Reinigingsbehandeling
Reinigen, dieptereinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en dag/nacht crème.
Duur: 45 minuten; prijs € 47,50

Complete behandeling
Reinigen, epileren, dieptereiniging met evt. stoombehandeling, peeling of lysing, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, masker, lotion en dag/nacht crème.
Duur: 60 minuten; prijs € 56,50

Intensieve behandeling
Reinigen, epileren, dieptereiniging met evt. stoombehandeling, peeling of lysing, onzuiverheden verwijderen, insluizen van intensieve werkstoffen, massage van het gelaat, hals en decolleté, detail & repair, specifek voedend, masker, lotion en dag/nacht crème.
Duur: 90 minuten; prijs € 67,50

Acnebehandeling
De Purus Acne methode van Medex is sterk individueel gericht en geeft goed resultaat. De methode bestaat uit een behandeling in de salon en aanvullend het gebruik van producten thuis.
Duur: 60 minuten; prijs € 57,50

Luxe Instituutbehandelingen:
Als intensieve behandeling maar dan als extra een ampul intensieve werkstoffen en 1 van onderstaande omschreven maskers:

Toscana Thermo Masque
Dit modellerend mineralenmasker heeft een heerlijke warmtewerking voor uw huid. Geschikt voor alle huidtypen, behalve de sterk gestuwde huid. Uw huid wordt ontvankelijk gemaakt voor de opname van intensieve werkstoffen in de vorm van ampullen en crèmes. Vervolgens wordt het Toscane Thermo Masque aangebracht. Na enkele minuten zal er een warmtewerking optreden die oploopt tot ongeveer 42 graden. De warmtewerking zorgt niet alleen voor een diepe penetratie van de werkstof en maar geeft ook een heerlijk ontspannend effect.Deze behandeling kan speciaal toegepast worden voor het verstevigen van de gelaatscontouren en een extra dieptewerking van de actieve werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht.
Duur: 105 minuten; prijs € 92,50

Collageen Bindweefselbehandeling met Masque Membraneux
De behandeling voor de rijpere en verslapte huid met de bindweefselmassage volgens de Medex-methode en Masque Membraneux. De schoonheidsspecialiste zal uw huid dieptereinigen, waarna het Masque Membraneux wordt aangebracht. Dit dient 20 minuten in te werken, vervolgens wordt het als een tweede huid verwijderd.
De uitgebreide gelaats- en decollétemassage maakt de behandeling compleet. Na een behandeling reeds een prachtig resultaat. Ook in kuurverband te ondergaan.
Duur 105 minuten; prijs € 85,00

Venezia Modelling Mask
Dit Peel O Maker wordt gebruikt als medium voor werkzame componenten, zoals ampullen, actiefcrèmes of andere maskers. Het blijft elastisch en soepel en vormt een ‘rubberachtige’ substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend, adstringerend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt en ook geschikt is voor de allergevoeligste huidtypen.
Duur 105 minuten; prijs € 85,00